Toques algun instrument?

Swing / Jazz Tradicional

Guitarra, veu, trompeta, pandereta, harmònica, ukulele…

No importa el nivell, només les ganes. Si tens ganes de tocar un instrument o ja el toques (molt principiant o més expert), estem reunint gent que tingui ganes de tocar en grup. Si tens un bon nivell i et be de gust col·laborar la teva ajuda en qualsevol aspecte sera molt ben rebuda. I si el teu nivell es més baix pero tens ganes de tocar, no t’ho pensis dos cops!

cropped-format-imatge-storyvillejassband12.jpg

Mirarem de centrar-nos en un estil de Jazz/Blues dels principis, la idea es fer una formació no gaire nombrosa, però logicament dependra dels instruments que tinguem. I l’objectiu es aprendre a tocar com a grup, i cada un individualment el seu instrument per tal de poder tocar alguna canço a curt plaç.

No són classes, per tant no s’ha de pagar res més que el lloguer de sales que utilitzem entre els que siguem.

Però logicament si algu vol reforçar el seu intrument podriem gestionar alguna clase grupal d’algun instrument, però es totalment optaiu, ens centrarem en tocar algunes cançons i passar-nos-ho molt be!

Aquesta iniciativa surgeix de la passió per la música jazz i blues, la música popular del sur d’estats units de prinicipis del segle XIX, abans de que es fes tant popular com es va fer, era un estil de música que tothom tocava, cantava i ballava, forma part de la cultura popular del jazz. En aquesta iniciativa volem acostar-nos-hi més.

Si estas interesat, omple el formulari d’aquesta manera podrem fer grups de gent segons l’instrument, nivell, etc… A partir d’aquí farem una reunió inicial que no compromet a res, per fer una posada en comú del que tenim, disponibilitats, etc…

 

APUNTAT AL FORMULARI